Helanke su danas hit širom sveta i naša misija je da ih ponudimo u različitim modelima i bojama kako bismo zadovoljili potrebe svih koji žele da se osećaju udobno, moderno i sportski elegantno.

Krenuli smo kao prodavnica za prodaju ženske odeće ali smo tokom prošle godine prešli na on-line poslovanje sa primarnom delatnošću prodaja ženskih helanki.

Da li volite helanke?

Naša veb stranica nudi različite vrste helanki, topića i kompleta za vežbanje u teretani i na otvorenom, za trčanje i za svakodnevnu šetnju. Potrudićemo se tokom vremena da naša ponuda bude raznovrsna na obostrano zadovoljstvo i nadamo se da ćete nam vi svojim predlozima i sugestijama u tome pomoći.

HOPE OUTFIT isporučuje svoje proizvode na teritoriji Republike Srbije i trudićemo se da to bude u maksimalnom roku od 3 dana. Svi naši proizvodi su bezbedno zapakovani, tako da garantujemo maksimalnu zaštitu i sigurnost robe koju šaljemo.

Konstantno širimo našu mrežu, tako da nas možete lajkovati i pratiti na Fejsbuku ili Instagramu i slobodno nam se javiti sa sopstvenim predlozima. Planiramo da dodamo mnogo novog sadržaja na našu veb stranicu, sa tačnim fotografijama proizvoda i detaljnim opisom koji vam mogu pomoći da dobijete potpunu sliku onoga što nudimo.

On-line prodavnica hopeoutfit.com je u sklopu Samostalne trgovinske radnje „HOPE“, Novi Beograd, Palmira Toljatija 5 koja posluje od 15. maja 2008.g i registrovana je u Agenciji za Privredne Registre. Matični broj je 62118873 a PIB 105602814. E-mail na koji nam možete pisati je info@hopeoutfit.com. Broj telefona +381 (0)62 125 2589.

Pratite našu veb stranicu i društvene mreže i opremite se udobnim helankama!

Srećna kupovina!